
Dispositivos e acessórios
Potato and Vegetable Salad with Chicken
Preparação 25min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces300 g
-
water400 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
potatoes cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)300 g
-
fresh green beans cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
frozen peas150 g
-
chicken breasts, skinless diced (1-1.5 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
iceberg lettuce leaves separated250 g
-
double cream150 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)20 g
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)10 - 15 g
-
fresh bean sprouts (opcional)100 g
Nutrição por 1 portion
Energia
192 kcal /
801 kJ
Proteína
15 g
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
15 g
Fibra
4.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda