Vegetable pasta sauce

Vegetable pasta sauce

4.2 30 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • onions cut in halves
    100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • carrots cut in pieces
    60 g
  • courgettes cut in pieces
    300 g
  • button mushrooms cut in pieces
    100 g
  • tinned chopped tomatoes or fresh tomatoes, cut in quarters
    500 g
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ¼ tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • butter
    1 tsp
  • fresh basil leaves torn in pieces
    8
  • fresh parsley (opcional) leaves only, chopped
    1 - 2 Tbsp
  • grated Parmesan cheese (opcional)

Nutrição por 1 portion

Energia 121 kcal / 506 kJ
Proteína 5 g
Gordura 8 g
Hidratos de carbono 8 g
Fibra 3.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...