Dispositivos e acessórios
Indian Vegetable Curry
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces1
-
olive oil20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt2 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgettes cut in slices (1 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh coriander leaves2 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1642 kJ /
395 kcal
Gordura
23 g
Fibra
6.8 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coconut Dhal
20 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Indian vegetable curry
50 Min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min