Versatile Chunky Soup

Versatile Chunky Soup

4.5 49 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • olive oil
    20 g
  • mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
    350 - 400 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
    100 - 150 g
  • water (see tip)
    700 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
    ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • frozen mixed vegetables (opcional)
    50 g
    frozen green peas
  • dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
    60 - 80 g

Nutrição por 1 portion

Energia 170.4 kcal / 713 kJ
Proteína 5.5 g
Gordura 5.6 g
Hidratos de carbono 24.7 g
Fibra 4.3 g
Gordura saturada 0.9 g
Sódio 628.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...