Dispositivos e acessórios
Versatile Chunky Soup
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
water (see tip)700 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
½ - 1 Tbsp soy sauce, to tastefine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
frozen green peasfrozen mixed vegetables (opcional)50 g
-
dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste60 - 80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
628.8 mg
Proteína
5.5 g
Energia
713 kJ /
170.4 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Leek and Potato Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Kedgeree
45min
Versatile Smooth Soup
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Tuscan Bean Soup
50min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Curried Parsnip Soup
30min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Red Pepper and Tomato Soup
30min