Versatile Chunky Soup
TM6

Versatile Chunky Soup

4.5 (40 avaliações )

Ingredientes

  • 20 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g frozen mixed vegetables
    ou frozen green peas
  • 700 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
    ou ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
713 kJ / 170.4 kcal
Proteína
5.5 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gordura
5.6 g
Gordura saturada
0.9 g
Fibra
4.3 g
Sódio
628.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas