Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
ou ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste -
50
g frozen mixed vegetables (opcional)
ou frozen green peas (opcional) - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Proteína
- 5.5 g
- Hidratos de carbono
- 24.7 g
- Gordura
- 5.6 g
- Gordura saturada
- 0.9 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 628.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetable pasta sauce
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Vegetable Soup
35min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Versatile Smooth Soup
45min
Tuscan Bean Soup
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min