Dispositivos e acessórios
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
801 mg
Proteína
51 g
Energia
2107 kJ /
504 kcal
Gordura
22 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Dinners
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Scallops with pea purée
25min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min