Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g rauwe rode bieten, geschild, in vieren gesneden
- 100 g wortels, in stukken gesneden
- 20 g uien
- 1 groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden
- 2 - 3 takjes verse koriander, alleen de blaadjes, naar smaak
- 2 el extra vergine olijfolie
- 10 - 20 g citroensap
- ¼ tl zout, aanpassen aan smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, aanpassen aan smaak (opcional)
- 1 snuifje suiker, aanpassen aan smaak (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 350 kJ / 84 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 2.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 dk
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Hummus van rode biet
10 dk
Kwarktaart in potjes
4h
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Russische rode bietensalade
1h 10min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Avocadomayonaise
15min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1hod.
Hongaarse champignonsoep
30min