Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (opcional)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1047 kJ / 250 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Karamel varkensvlees
45 min
Steak au Poivre
20 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
350 g sjalot fruiten
Nenhuma avaliação
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min