
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g sjalot gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
-
½
tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
ou ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) - 8 jeneverbessen (opcional)
-
25
g kersenjam
ou 25 g rode bessenjam - 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 250 kcal / 1047 kJ
- Proteína
- 29 g
- Gordura
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Steak Stroganoff
45min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkenshaasje in papillot
1h
Aardappelgoulash
1h
Viscurry
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Preiquiche
1h 45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Balletjes in Spaanse saus
55min