Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (opcional)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1047 kJ / 250 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Balletjes in Spaanse saus
55min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Kalkoenburgers
1h 25min
Gestoomde broodjes
2h 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min