Dispositivos e acessórios
Rundvlees Stroganoff
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
½ runderbouillonblokje, zelfgemaaktrunderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (opcional) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porties
Proteína
36 g
Energia
1871 kJ /
449 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Steak Stroganoff
45min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min