Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olijfolie
- 600 g tournedos, in repen (1 x 1 x 4 cm)
- 2 snuifje gemalen peper
- 1 tl zout
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g verse champignons, in kwarten
- 30 g water
- 10 g maïzena (zetmeel)
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
ou ½ runderbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl mosterd, liefst pittige zoals dijonmosterd
- 200 g room
- 50 g augurken, in reepjes (opcional)
- verse peterselie, gehakt, ter garnering
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 1871 kJ / 449 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 31 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Traditionele vruchtenjam
55 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min