Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g olijfolie
- 600 g tournedos, in repen (1 x 1 x 4 cm)
- 2 snuifje gemalen peper
- 1 tl zout
- 100 g ui, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 250 g verse champignons, in kwarten
- 30 g water
- 10 g maïzena (zetmeel)
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
ou ½ runderbouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl mosterd, liefst pittige zoals dijonmosterd
- 200 g room
- 50 g augurken, in reepjes (opcional)
- verse peterselie, gehakt, ter garnering
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 1871 kJ / 449 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Gordura
- 31 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Bloemkool korma
2h 20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
All-in-one kip cacciatore
2h 45 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min