
Versões compatíveis
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten in stukken
- 55 g boter in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas verkruimeld
- verse rozemarijn (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1222 kcal / 5113 kJ
- Proteína
- 55 g
- Gordura
- 92 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kip met amandelen
25min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nenhuma avaliação
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Groene pepersaus
20min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Zalmsoufflé
1h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min