
Dispositivos e acessórios
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Preparação 35min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Sardinepakketjes
-
volledige verse sardines ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)8
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
zout4 snuifjes
Sperziebonensalade
-
eieren2
-
water500 g
-
verse sperziebonen500 g
-
kerstomaten gehalveerd250 g
-
lente-uien in dunne reepjes (julienne)80 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
azijn15 g
-
zout2 - 3 snuifjes
Nutrição por 1 portie
Energia
360 kcal /
1504 kJ
Proteína
30 g
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
10 g
Fibra
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux