
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sardinepakketjes
- 8 volledige verse sardines ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)
- extra vergine olijfolie om in te vetten
- 4 snuifjes zout
Sperziebonensalade
- 2 eieren
- 500 g water
-
500
g verse sperziebonen
ou 500 g diepgevroren sperziebonen in stukken - 250 g kerstomaten gehalveerd
- 80 g lente-uien in dunne reepjes (julienne)
- 40 g extra vergine olijfolie
- 15 g azijn
- 2 - 3 snuifjes zout
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 360 kcal / 1504 kJ
- Proteína
- 30 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Fibra
- 3.7 g
Receitas alternativas
Brood van gierstmeel
2h 35min
Rijst met groentemix
55min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
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Quinoapuddings met frambozensaus
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
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Thaise burgers
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
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