Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sardinepakketjes
- 8 volledige verse sardines, ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 4 snuifjes zout
Sperziebonensalade
- 2 eieren
- 500 g water
- 500 g verse sperziebonen
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne reepjes (julienne)
- 40 g extra vergine olijfolie
- 15 g azijn
- 2 - 3 snuifjes zout
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1504 kJ / 360 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 3.7 g
Receitas alternativas
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Zoetzure tempé
Nenhuma avaliação
Skelethoofden
5 Std.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Erwten met ham
25 Min