Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)
- 1 ½ el vissaus (20 g)
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 7 - 8 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, zeste en sap
- 500 g water
- 600 - 700 g zoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)
- 2 tl zout
- 400 g gemengde groenten, in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)
- 40 g boter
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1461 kJ / 350 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 7.6 g
Receitas alternativas
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Soba noodle mee goreng
40 Min
Paksoi en ham rijst
40 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Tequila 'Refresher'
5 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Citroenslush
10 Min