Dispositivos e acessórios
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Preparação 45min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
26 g
Energia
1461 kJ /
350 kcal
Gordura
12 g
Fibra
7.6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Slasapje
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min