Dispositivos e acessórios
Koken van jasmijnrijst
Preparação 5min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
331.3 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rijstkoker modus
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Gestoomde rijst
25min
Koken van bulgur
35min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Spaghetti met tonijn
40min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Knapperige granola
2h
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min