Dispositivos e acessórios
Koken van jasmijnrijst
Preparação 5min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
331.3 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rijstkoker modus
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Boeddha bowl met kip
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Koken van gierst
Nenhuma avaliação
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Dadel- en Haverdrank
20min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h