Dispositivos e acessórios
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Preparação 15min
Total 4h 45min
4 porties
Ingredientes
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (opcional)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
327 mg
Proteína
35 g
Energia
2706 kJ /
646 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Poedersuiker
5min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Honingraat
1h 30min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Champignons of zwammen met look
20min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min