Dispositivos e acessórios
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Preparação 15min
Total 4h 45min
4 porties
Ingredientes
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (opcional)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
327 mg
Proteína
35 g
Energia
2706 kJ /
646 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chili van rund met citroenfeta
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Kipsatés met pindasaus
2h
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Driekoningentaart met pompoen
Nenhuma avaliação
Romige champignonsoep
20min