Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingredientes
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
7 g
Energia
2651 kJ /
638 kcal
Gordura
55 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Bessencurd
20min
Runderpastei met bier
1h 40min
Kweeperentaart
8h
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Appelcake
1h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Cottage pie
1h 10min
Marmercake
2h