Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingredientes
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
7 g
Energia
2651 kJ /
638 kcal
Gordura
55 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bessencurd
20min
Knapperige koekjes
1h 30min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nessuna valutazione
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Curry-wortelbrood
1h 5min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Steak au Poivre
20min
Pruimentaart
1h 30min
Bessenlikeur
30min