Dispositivos e acessórios
Warm cabbage dish
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces (3 cm)60 g
-
white cabbage cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
salted butter30 g
-
plain flour1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh dill leaves only4 sprigs
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
335 mg
Proteína
2.7 g
Energia
451 kJ /
107 kcal
Gordura
6.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
7.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Stuffed zucchini
1h 5min
Zucchini soup
25min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Colcannon
40min
Creamed spinach
15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Ratatouille
40min
Warm beetroot dish
50min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tuna dip
15min