Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- water, for boiling pasta
- 1 tsp salt
- 5 anchovy fillets in oil, drained
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g pouring (whipping) cream
- 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1828.4 kJ / 435.4 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Hidratos de carbono
- 28.7 g
- Gordura
- 29.4 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 1178.9 mg
Receitas alternativas
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Penne and vegetables
35 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Asparagus risotto
40min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Polenta
25 min
Risotto verde
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min