
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces
- 320 g buttermilk
- 1 garlic clove
- 1 cm piece fresh ginger peeled
- 50 g brown onion cut into quarters
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 tsp curry powder
- 200 g tempeh cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g dried apricots
- 1 red apple peeled, cored and cut into quarters
- 500 g pumpkin cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g lemon juice
- 30 g fruit chutney
- 50 g sultanas
- 1 tsp sea salt to taste
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 2 eggs
- 4 dried bay leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 359 kcal / 1507.8 kJ
- Proteína
- 14.9 g
- Gordura
- 18.8 g
- Hidratos de carbono
- 29.9 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Sódio
- 812.8 mg
Receitas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Potato and green pea curry
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Mushroom stroganoff
20min
Caribbean curry
40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min