Dispositivos e acessórios
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
truffle oil plus extra to serve10 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced60 g
-
brandy30 g
-
chicken broth bone,200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk200 g
-
truffle creme25 g
-
dashi powder5 g
-
cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
sea salt to season½ tsp
-
ground white pepper to season¼ tsp
-
fresh chives finely sliced15 g
-
bread of choice, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
442.7 kcal /
1852.3 kJ
Proteína
15.8 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
13.4 g
Sódio
287.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chef favourites (part 2)
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia