
Versões compatíveis
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
-
¼ - ½
tsp cayenne pepper
ou 2 fresh green cayenne chillies (approx. 6-8 cm long), deseeded if preferred - 50 g fresh coriander plus extra to garnish
-
100
g fresh baby spinach leaves
ou 100 g fresh spinach large leaves roughly chopped - 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
-
4
tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
ou 10 g cornflour - 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 437 kcal / 1830 kJ
- Proteína
- 36 g
- Gordura
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Fibra
- 5.9 g
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