Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Proteína
- 4.1 g
- Hidratos de carbono
- 14.1 g
- Gordura
- 8.1 g
- Gordura saturada
- 2.9 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 574.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Canapé met ei
10 Min
Havermoutpap met vers fruit
15 Min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Nenhuma avaliação
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Spaanse brunch
1h 15min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min