Dispositivos e acessórios
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Preparação 25min
Total 35min
10 stuks
Ingredientes
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
574.9 mg
Proteína
4.1 g
Energia
587.8 kJ /
140.5 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
14.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion-smaken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Cholent
Nenhuma avaliação
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Cashew- en kokosmelk
10min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Melkbrood
2h 20min