Dispositivos e acessórios
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Preparação 20min
Total 4h 25min
4 porties
Ingredientes
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1591 mg
Proteína
42 g
Energia
4148 kJ /
991 kcal
Gordura
76 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Ovenburger
1h 45min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h