Dispositivos e acessórios
Vissticks met tomatensaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (opcional)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
26.16 g
Energia
1321 kJ /
316 kcal
Gordura
10.44 g
Fibra
2.06 g
Hidratos de carbono
26.43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Spaghetti carbonara
40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Pannenkoeken
1h 15min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Bloemkool met kaas
55min
Koekjes met chocoladechips
50min