Dispositivos e acessórios
Vissticks met tomatensaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (opcional)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
26.16 g
Energia
1321 kJ /
316 kcal
Gordura
10.44 g
Fibra
2.06 g
Hidratos de carbono
26.43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Citroenslush met champagne
10min
Hot dogs
35min
Buikmannetjes
1h 30min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Yoghurtijs met mango
12h