Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus

Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus

4.2 5 avaliações
Preparação 45min
Total 1h 35min
4 porties

Ingredientes

  • Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)
    140 g
  • gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)
    200 g
Vulling
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • verse artisjokharten
    300 g
    300 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
  • witte wijn
    100 g
  • extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
  • ricotta
    100 g
  • eieren
    2
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes
  • cannellonibuisjes (ong. 180 g)
    16
Tomatensaus
  • selderstengel in stukken
    40 g
  • ui
    30 g
  • wortelen in stukken
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • tomaten uit blik
    400 g
    400 g rijpe tomaten, in stukken (3-4 cm)
  • water
    200 g
  • suiker
    1 snuifje
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    1 snuifje

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 39 g
Energia 2997 kJ / 715 kcal
Gordura 39 g
Fibra 12.2 g
Hidratos de carbono 40 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...