
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions cut in halves
- olive oil for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin to taste
- ground cinnamon plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 477 kcal / 1997 kJ
- Proteína
- 37 g
- Gordura
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Fibra
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gazpacho
1h 15min
Beef Wellington
2h 15min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Courgette and cod lasagne
1h
Gazpacho
1h 15min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Spanish flan
7h 55min
Savoury crêpes
45min