![Duck, apricot and pine nut pastilla Duck, apricot and pine nut pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4828d954-298b-4881-8379-224c8838846e/Derivates/07b274b6-d274-4bc7-be9f-761408c544b8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1997 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pistachio cheesecakes with mango
2sa 30 dk
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4sa
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Moroccan harira and chicken soup
1sa
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Moroccan chicken and couscous
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Prawn saganaki with feta
35min