Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon cubes
- 8 beef slices, sliced very thin (taken from a silverside)
- 80 g onions cut in halves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 pinch dried thyme
- 1 fresh bay leaf
- 1 ½ tsp salt
- 7 pinches ground white pepper
- 80 g dry white wine
- 250 g water
- 500 g potatoes
- 150 g green olives
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3405 kJ / 814 kcal
- Proteína
- 75 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 39 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tomato rice
30min
Chilli con carne
40min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Split Pea Soup
2h 10min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Meat stock paste
45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Greek style pork stew
45min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Monkfish and prawn soup
1h