Dispositivos e acessórios
Provençal tart
Preparação 30min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1704 kJ /
407 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Provence on your table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Lentil moussaka
2h 20min
Baguette
3h 45min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Fennel Risotto
35min