Dispositivos e acessórios
Angolan fish stew (Calulu)
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
fresh green okra100 g
-
lemon juice only1
-
water for rinsing
-
onions cut in pieces300 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
fresh marjoram plus extra for seasoning5 g
-
fresh chilli1
-
vegetable oil100 g
-
aubergine cut in pieces (2 cm)200 g
-
collard greens cut in thin strips (0.5 cm)80 g
-
fresh spinach cut in thin strips (0.5 cm)50 g
-
bay leaf, dried1
-
ground pepper1 pinch
-
salt2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
flour15 g
-
grouper steaks (approx. 6 pieces)1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38 g
Energia
1481.2 kJ /
354 kcal
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
4.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Nenhuma avaliação
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1h 15min
Tuna stew with potatoes
40min
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Umami Soup
1h 20min
Bread stew with tomato and onion
Nenhuma avaliação
Chili non Carne
1h
Sichuan spaghetti
50min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Salmon Miso Soup
30min