Dispositivos e acessórios
Kimchi Risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved4 oz
-
ginger cut into pieces½ oz
-
lemongrass, fresh thinly sliced in rounds½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
kimchi6 oz
-
risotto rice11 oz
-
vegetable stock27 oz
-
English cucumber halfmoon slices, cut on the bias4 oz
-
dried kimchi flakes to garnish
-
green onion sliced on the bias, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
530 mg
Proteína
7 g
Energia
1674 kJ /
400 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Tempeh bolognaise
30min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Eggplant Sauté
30min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Cioppino
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min