Dispositivos e acessórios
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Preparação 10min
Total 1h 35min
2 porties
Ingredientes
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
52 g
Energia
2899 kJ /
693 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus op gevogelte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Gerookte zalm sneetjes
Nenhuma avaliação
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Granité van koffie
8h 10min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Kip met rode paprika
1h 5min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Gestoomd volkorenbrood
2h