Versões compatíveis
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 1 tl gemalen koriander
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen gember
- 650 g kip (1 volledige kip, zie tip)
- 200 g courgette, in schijfjes
- 1 tl fijn zout
- 150 g uien, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 zakje saffraan, gemalen
-
200
g gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
ou 200 g water + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2899 kJ / 693 kcal
- Proteína
- 52 g
- Hidratos de carbono
- 17.3 g
- Gordura
- 42.5 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Boerenbrood
2 Std.
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Abrikozenlikeur
30min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Kip met citroen
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min