
Versões compatíveis
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vinaigrette
- 50 g sjalot gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 607 kcal / 2531 kJ
- Proteína
- 38.8 g
- Gordura
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Romige aspergesoep
25min
Hollandaisesaus
15min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Pruimenjam
Nenhuma avaliação
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nenhuma avaliação
Klassieke sabayon
15min
Veenbessen-chocolade cakemix
Nenhuma avaliação
Spinazierisotto met asperges
40min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h