Dispositivos e acessórios
Steamed Chicken Essence
Preparação 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
247 mg
Proteína
28 g
Energia
1607 kJ /
381 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min