Dispositivos e acessórios
Steamed Chicken Essence
Preparação 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 900 g), preferably free range, halved at joints, rinsed2
-
fresh ginger juice1 tbsp
-
salt1 pinch
-
glutinous rice wine (huangjiu)45 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
wolfberries (goji)1 tsp
-
water1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
247 mg
Proteína
28 g
Energia
1607 kJ /
381 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.