Dispositivos e acessórios
Carrot and Parsnip Mash
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallot quartered1 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)16 oz
-
parsnips cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
vegetable stock paste½ tsp
-
water8 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground black pepper to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
156.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
307.1 kJ /
73.4 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Mashed Potatoes
50min
Steamed Leeks
25min
Colcannon
40min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Carrot and Swede Mash
20min
Butternut Squash and Apple Soup
30min