Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g kalkoenborst filet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)
- 7 - 8 takjes koriander
- 60 g uien, doormidden gesneden
- 1 tl fijn zout
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl gemalen cayennepeper
- plantaardige olie, om te frituren
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 623 kJ / 149 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 3 g
- Fibra
- 0.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Pitabrood
2 Std.
Champagne crème cake
Nenhuma avaliação
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Drie soorten melk cake
Nenhuma avaliação
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Mojito
10 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min