Dispositivos e acessórios
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Preparação 10min
Total 3h 50min
8 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
396.6 mg
Proteína
15.3 g
Energia
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
41.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paksoi en ham rijst
40min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Boeddha bowl met kip
1h
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Hong Kong rijst met worst
55min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Honingraat
1h 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Pompoenbrood
1h 45min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação