Versões compatíveis
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Pompoenroom
- 500 g water
- 400 g pompoen, geschild, in stukken (1-2 cm)
- 1 snuifje knoflookpoeder
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
200
g Scamorza, in plakjes (4-5 mm)
ou 200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm) - 60 g bacon (gekookt), in plakjes
- 25 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 10 g creme van balsamicoazijn
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Proteína
- 15.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.3 g
- Gordura
- 13.9 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 396.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Goulash van linzen en champignons
45min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Borscht
50min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Stoofgerecht met tofu
30 min