Versões compatíveis
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Pompoenroom
- 500 g water
- 400 g pompoen, geschild, in stukken (1-2 cm)
- 1 snuifje knoflookpoeder
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
200
g Scamorza, in plakjes (4-5 mm)
ou 200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm) - 60 g bacon (gekookt), in plakjes
- 25 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 10 g creme van balsamicoazijn
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Proteína
- 15.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.3 g
- Gordura
- 13.9 g
- Gordura saturada
- 6.3 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 396.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mokka-pompoen frappuccino
20 dk
Aardappel-wortel hapjes
40min
Mochi's met sesamvulling
50min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1sa 30 dk
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Pavlova-toren met gemengde bessen
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Tequila 'Refresher'
5 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min