Mediterraanse parelgerstrisotto
TM5 TM6

Mediterraanse parelgerstrisotto

4.0 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
  • 30 g olijfolie
  • 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
  • 100 g droge witte wijn, veganistisch
  • 750 g water, warm
  • 1 el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
    ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch
  • ½ tl fijn zout
  • 2 snuifjes witte peper
  • ¾ tl gedroogde tijm (opcional)
  • 40 g pijnboompitten
  • 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
  • 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
  • 60 g witte amandelboter

Nutrição
por 1 portie
Energia
2159 kJ / 517 kcal
Proteína
16 g
Hidratos de carbono
52 g
Gordura
23 g
Fibra
8.5 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas