Dispositivos e acessórios
Mediterraanse parelgerstrisotto
Preparação 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (opcional)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
2159 kJ /
517 kcal
Gordura
23 g
Fibra
8.5 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go vegan!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Vegetarische bruine rijst
40min
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Pompoenrisotto met spek
25min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min