
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn veganistisch
- 750 g water warm
-
1
el groentebouillon veganistisch (zie tip)
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (opcional)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 517 kcal / 2159 kJ
- Proteína
- 16 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Fibra
- 8.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pompoenrisotto met spek
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Verse zomerse loempia’s
30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min