![Mediterraanse parelgerstrisotto Mediterraanse parelgerstrisotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c2f46952-31cb-42aa-9714-20b03fdda422/Derivates/b1009483-74cf-463c-8849-5f01e0ddd230.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn, veganistisch
- 750 g water, warm
-
1
el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (opcional)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2159 kJ / 517 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 52 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 8.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Indiase groentencurry
50min
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Pompoenrisotto met spek
25min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Stoofgerecht met tofu
30min