Dispositivos e acessórios
Mediterraanse parelgerstrisotto
Preparação 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (opcional)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
2159 kJ /
517 kcal
Gordura
23 g
Fibra
8.5 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go vegan!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Nenhuma avaliação
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Gnocchi Tricolore
35min
Vegetarische chili
35min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Pompoenrisotto met spek
25min