Versões compatíveis
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Suya kruidenolie marinade
- 50 g geroosterde ongezouten pinda's
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 el gedroogde tijm
- 1 el chilipoeder
- 1 el knoflookpoeder
- 1 el groentebouillonpoeder
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl currypoeder
- 1 tl zout
- 50 g olie, en iets meer om in te vetten
Vis, rijst en salade
- 2 goudbrasems hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 1200 g in totaal
- 2 takjes verse rozemarijn
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 200 g langkorrelige rijst (bv. basmatirijst)
- 100 g uien, in vieren gedeeld en vervolgens in plakjes gesneden (± 5 mm)
- 400 g tomaten, in stukken (± 2 cm)
- 1 verse jalapeñopepertjes, in plakjes (± 2 mm) (opcional)
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 el limoensap
-
3
el verse korianderbladeren
ou 3 el verse peterseliebladeren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2526.9 kJ / 604 kcal
- Proteína
- 48.1 g
- Hidratos de carbono
- 53 g
- Gordura
- 22 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 1910.1 mg
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