Dispositivos e acessórios
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Preparação 1h 50min
Total 5h 30min
14 portions
Ingredientes
Oyster Emulsion
-
fresh oysters (weight including shells)400 g
-
breadcrumbs110 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only50 g
-
rapeseed oil600 g
-
fine sea salt to taste
-
lemon juice to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
cucumber peeled, deseeded½
-
fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
-
long grain rice325 g
-
fish stock hot650 g
-
squid ink, liquid5 g
-
lemon juice to taste
-
fish sauce5 g
-
rapeseed oil for frying
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
-
vinegar powder for garnish
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
279 mg
Proteína
6.5 g
Energia
2210.1 kJ /
528.2 kcal
Gordura
44.4 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
26.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Trout with hollandaise sauce
50min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Boiled pasta
20min
Panna Cotta
6h 15min
Choux Pastry
2h
Whisked Egg Whites
5min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Mayonnaise
5min
Béchamel Sauce
15min
Brioche
5h
Soubise Sauce
30min