Dispositivos e acessórios
Polenta with Rich Meat Ragu
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2981.7 mg
Proteína
32.5 g
Energia
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
16.8 g
Hidratos de carbono
135.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Polenta
50 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Beef Chipotle Soup
55 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mashed Potatoes
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min