Versões compatíveis
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chimichurri Sauce
- 2 garlic cloves
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander
- 10 g fresh parsley
- 1 Tbsp dried oregano
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ lemon, juice only
Sirloin Steak with New Potatoes
- 1200 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 700 g new potatoes, unpeeled, quartered
- 2 Tbsp olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1000 g beef sirloin steaks
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2008 kJ / 479 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 1.5 g
Receitas alternativas
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Fish Tacos
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Béarnaise Sauce
20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Steak au Poivre
20 min