Dispositivos e acessórios
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Preparação 45min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
43 g
Energia
3730.3 kJ /
888.2 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
10.8 g
Hidratos de carbono
114.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Goan prawn curry
25min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Lamb korma
4h
Pilau rice
30min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Bhuna gosht
1h 20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Lamb saag
1h 30min