Dispositivos e acessórios
Pizza Margherita
Preparação 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
water room temperature220 g
-
1 tsp diastatic malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
chopped tomatoes, canned250 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2544 kJ /
607 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pizza Margherita
2h 10min
Baked Salmon Sushi Cups
30min
Brazilian Limeade
10min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Acai Nice Cream
10min
Matcha Nice Cream
35min
Macadamia Tahini Spread
5min
Pizza Margherita
2h 10min
Green coloured eggs
55min
Pizza Margherita
2h 10min
Gnocchi tricolore
35min
Pizza Marinara
1h 35min