Beef and mushroom hot pot
TM6 TM5 TM31

Beef and mushroom hot pot

4.5 (166 avaliações )

Ingredientes

  • 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
  • 40 g plain flour
  • 2 garlic cloves
  • 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp oil, plus extra for brushing
  • 1 brown onion, cut into eighths
  • 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
  • 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
  • 100 g red wine
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
  • 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1509.8 kJ / 359.5 kcal
Proteína
35.8 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gordura
15.6 g
Gordura saturada
4.7 g
Fibra
4.5 g
Sódio
584.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas