Dispositivos e acessórios
Hakka Rice Wine Chicken
Preparação 5min
Total 1h 25min
5 portions
Ingredientes
-
boneless chicken drumsticks (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)4 tbsp
-
old ginger cut in thin slices20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
43 g
Energia
1825 kJ /
436 kcal
Gordura
24 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Ginger Pork
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Green Chillies With Pork Belly
25min
Chai Buey
1h 45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min