Dispositivos e acessórios
Hakka Rice Wine Chicken
Preparação 5min
Total 1h 25min
5 portions
Ingredientes
-
boneless chicken drumsticks (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)4 tbsp
-
old ginger cut in thin slices20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
327 mg
Proteína
43 g
Energia
1825 kJ /
436 kcal
Gordura
24 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Lemon Chicken
25min
Rice Wine Chicken
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min