Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pasta
- 140 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice bread, torn into pieces
- 250 g macaroni pasta
- 2 eggs, lightly beaten
- 100 g fresh baby spinach leaves
Meat sauce
- 2 brown onions, cut into halves
- 20 g oil
- 400 g canned tomatoes
- 100 g tomato paste
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 60 g dry white wine
- 100 g water
- ½ tsp ground cinnamon
- 500 g beef mince
White sauce
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 60 g plain flour
- 500 g milk
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 egg yolks
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1916.3 kJ / 456.3 kcal
- Proteína
- 31.4 g
- Hidratos de carbono
- 37.9 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 557.9 mg
Receitas alternativas
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Spiced lamb pie
40 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Family chicken galette
1h 55min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min