Dispositivos e acessórios
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
oil1 tsp
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1 - 2
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
water600 g
-
coconut milk400 g
-
chicken thigh fillet cut into strips (1 x 6 cm)450 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
raw sugar1 tsp
-
fresh kaffir lime leaves4
-
lime juice2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.4 mg
Proteína
15.1 g
Energia
972.5 kJ /
231.5 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
3.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai beef salad
1h 15min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Hot and sour prawn soup
45min
Tom kha prawns
25min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tom Yum Goong
30min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Thai Green Curry Chicken
30min