Dispositivos e acessórios
Sambal oelek
Preparação 10min
Total 20min
210 g
Ingredientes
-
fresh bird's eye chillies trimmed60 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
lemongrass white part only1 stalk
-
rice wine vinegar30 g
-
palm sugar30 g
-
salt1 tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)1
-
peanut oil1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 210 g
Sódio
2348.4 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1707.5 kJ /
408.1 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sambal Belacan
10 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Tom Yum Paste
45 min
Sambal chilli
35 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min