Dispositivos e acessórios
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16.7 g
Energia
2711 kJ /
652 kcal
Gordura
46 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Courgette and Feta Risotto
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Avocado Pesto Orecchiette
35min