Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (10 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh chilli, deseeded
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 80 g leeks, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 80 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 250 g quince, peeled, deseeded and cut in pieces (3 cm)
- 20 g dry sherry
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g pumpkin, peeled, seeds removed, cut in pieces (4 cm)
-
750
g chicken stock
ou vegetable stock - 150 g single cream, plus extra to serve
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 pear, finely sliced and tossed in lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 88 kJ / 21 kcal
- Proteína
- 0.5 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 1.4 g
Receitas alternativas
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Pumpkin Soup
35min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Watercress and Oat Soup
35min
Asparagus Stem Soup
55 min
Millet
45min
Buckwheat Crêpes
30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min