Dispositivos e acessórios
Mushroom stock paste
Preparação 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1200 g
Sódio
7120.2 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
18.5 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 h 30 min
Soy milk
24 h 30 min
Sunflower and nori filling
3 h 10 min
Vadouvan spiced mini rolls
2 h 30 min
Rice crackers
55 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 h 40 min
Kaya (coconut jam)
1 h 10 min
Gado gado
1 h
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 h
Vegan Christmas cake
27 h 10 min
Vegan butter
8 h 5 min
Mushroom bolognaise
45 min