Dispositivos e acessórios
Mushroom stock paste
Preparação 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1200 g
Sódio
7120.2 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
18.5 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Wasabi mayonnaise
10min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Soy milk
24h 30min
Roselle Jelly
35min
Umami paste
5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Lemon rasam
40min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Eggless mayonnaise
10min
Falafel crackers
40min