Sweetcorn and potato chowder
TM5 TM6

Sweetcorn and potato chowder

4.2 (94 avaliações )

Ingredientes

  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp caraway seeds
  • 1 tsp fennel seeds
  • 400 g filtered water
  • 200 g plant-based milk of choice
  • 1 tbsp stock paste (see Tips)
  • 300 g frozen corn kernels
  • 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
1051.9 kJ / 250.4 kcal
Proteína
8.8 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gordura
7.7 g
Fibra
9.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas